06 - 205 305 39

Wie

Ik ben Birgitte Kooren, 55 jaar en werkzaam als coach, haptotherapeut en trainer. Ik ben 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in verschillende personeelsmanagement functies, als leidinggevende en als organisatie adviseur. Daarna werkte ik als leidinggevende in de gehandicaptenzorg. Een breed ervaringsgebied, aangevuld met een studie toegepaste psychologie, enige jaren Pabo onderwijs en een afgeronde opleiding haptotherapie. In mijn begeleiding ben ik altijd op zoek naar de eigenheid van mensen. Ik houd van humor en eenvoud, ben nieuwsgierig, schep rust en volg mijn intuïtie. Met deze "ingrediënten" werk ik als coach, haptotherapeut en trainer.

Mijn specialisme is jou te gidsen om jouw voelen en denken weer in balans te brengen. Het lichaam, zoals je het voelen kunt, het zich aan je toont en zoals het beweegt, zegt alles wat je weten moet. Maar, daar is je hoofd het meestal niet mee eens!  Ik leer je weer contact te maken met de behoeften en de signalen van je lichaam. Ken je ze? Luister je ernaar? Hoe stem je jouw handelen daar op af? En, wat levert dat jou op?

Meer informatie over mijzelf kan je vinden op mijn LinkedIn profiel

Je kunt zonder verwijzing van arts of specialist bij mij terecht.

Wanneer tijdens mijn begeleiding aanvullende of specifiekere deskundigheid vereist is, kan ik doorverwijzen naar een uiteenlopend aantal professionele collega’s in mijn netwerk. Zo werk ik nauw samen met bijv. huisartsen, psychologen en psychotherapeuten, sexuologen, loopbaancoaches, mindfulness trainers en arbo-artsen.

© 2019 Birgitte Kooren       Site door Compleet IT