06 - 205 305 39

Hoe > Coaching

Praktische informatie over coaching

Kosten en vergoedingen

Een coachsessie duurt 60 minuten en kost € 125,00 per uur, excl. 21% BTW. Veel van mijn coach cliënten krijgen (een deel van) de kosten vergoed via hun werkgever. Ik raad je aan om ook bij jouw werkgever te informeren naar de mogelijkheden.

Werkwijze

Voor alle coachingsvormen die ik aanbied volg ik de volgende procedure:

  1. Intakegesprek: We beginnen met een intakegesprek, waarin we de coachvraag verhelderen. En waarin we de passende aanpak en vorm van het traject bespreken.
  2. Plan van aanpak/Offerte: Op basis van het intakegesprek schrijf ik vervolgens een plan van aanpak of offerte, met daarin de doelen en resultaten, aanpak, tijdsplanning en kosten. En, indien van toepassing, details over de wijze van terugkoppeling aan de werkgever. 
  3. Uitvoering: We nemen samen het door mij opgestelde plan van aanpak/offerte door en passen het zo nodig nog aan. Wanneer je akkoord gaat zet je je handtekening eronder en gaan we van start.

Verhindering

Wil je bij verhindering de afspraak uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen? Dat kan via e-mail of telefonisch. Bij latere afzegging ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

© 2019 Birgitte Kooren       Site door Compleet IT